.Jumaat, 17 September 2010

Punggung Ayam

Suatu hari Mohd Lukman pergi ke sebuah restoran western food. Sampainya di sana dia meminta pelayan mendapatkanya seekor panggang. Oleh kerana dia datang lewat jadi cuma tinggal seekor ayam sahaja..itu pun sudah diorder oleh seorang lelaki yang sangat gagah dan perkasa. Badanya sebesar Kuman KU2+Malek Noor.
Oleh kerana terlalu lapar, Mohd Lukman merampas ayam panggang yang yang dibawa oleh seorang pelayan lain untuk dihantar kepada mamat yang berbadan sasa itu. Lalu dilahapnya dengan penuh nafsu..semua pelayan hanya memerhatikanya, dan tidak berani menegur.
Mamat yang gagah perkasa tadi bingkas bangun dan menuju ke arah Mohd Lukman. " Kuang ajar...abis hancur ayam panggang aku" katanya...Mohd Lukman hanya memerhati. "Apa ko pandang-pandang, aku akan lakukan perkara yang sama sebagaimana ko lakukan kepada ayam panggang aku tu" sambung mamat berbadan sasa itu lagi.
Sambil tersenyum manja...Mohd Lukman mengambil wang RM50 dan meletakkan di celah-celah kepak ayam panggang tersebut dan kemudian dia menjilat "tokeng" (punggung) ayam tersebut..sambil berkata pada mamat berbadan sasa tu "lakukanlah sekarang"...

Share

& Comment

Cerita Terkini Baca Lagi Cerita Lawak


 

Copyright © 2010-2015 200 CERITA LAWAK JENAKA 2017™ all in this web blog for share.

Thanks to and Berjayaweb.com

Web blog ini diwujudkan untuk tujuan perkongsian bacaan hiburan sahaja.

Kami memohon kemaafan jika halaman ini mengandungi cerita menyentuh sentimen agama/seksualiti dll.