.



Jumaat, 17 September 2010

Pak Cik Expired

Seorang Pak cik telah berjalan-jalan di sebuah pekan, lalu terjumpa seorang anak dara yang cun. Pakcik tu pun menegur anak dara tu, "Hai, sorang je?". Anak dara tu pun menjawab "tak lah, saya bertiga ni". Pakcik tu pun heran, "mana 2 orang lagi?" "Ni lagi 2", sambil menunjukkan buah dadanya......

Pakcik tu pun pengsan dan mati dalam perjalanan ke hospital

p/s: maaf kalau kurang sopan he..
from: Im

________________________________________________________________

________________________________________________________________

Share

& Comment

Cerita Terkini Baca Lagi Cerita Lawak


 

Copyright © 2010-2015 200 CERITA LAWAK JENAKA 2017™ all in this web blog for share.

Thanks to and Berjayaweb.com

Web blog ini diwujudkan untuk tujuan perkongsian bacaan hiburan sahaja.

Kami memohon kemaafan jika halaman ini mengandungi cerita menyentuh sentimen agama/seksualiti dll.